sreda, 1. maj 2013

Rovinj 2013

Za nami je tradicionalno prvomajsko druženje v Rovinju. Tokrat se ga je udeležilo približno 15 družin in parov  oz. nad 20 otrok. Nekateri so prišli samo za dan ali dva, a važno je, da je bilo vsem všeč in da razen kakšnih prask (in kakšne manjše modrice) ni bilo nobene poškodbe.

Prvega dne smo plezali na toplem sončku, ki je nekatere tako ogrelo, da so se na koncu odpravili plavat. Zvečer pa je bil čas za karte in pogovor.

Naslednji dan, v četrtek, nas je neprijetno presenetil dež, zato smo dopoldne izkoristili za igranje slepih miši in ti loviš, se odpravili v trgovino, popoldne pa preživeli ob turističnem ogledu Rovinja in sladoledu. Poleg tega smo se pomerili tudi v mini golfu, vožnji gokartov, badmintonu in preizkušanju ravnotežja na slack-line-ih. Delu ekipe, ki je bila nastanjena v kampu se je pridružil tudi del ekipe Brico alp, ki se je slučajno vkampiral le nekaj metrov proč. Zvečer smo z otroci pripravili sadno solato s stopljeno vročo čokolado.



V petek smo zjutraj pospravili šotore in odbrzeli do plezališča, kjer smo užili sončen in plezalno zelo produktiven dan, na - končno- suhi skali :)

Zahvala gre vsem, ki ste kakorkoli pomagali, da je zadeva lepo stekla (to so bili praktično vsi starejši plezalci).

Plezalno so se otroci odrezali povsem na nivoju - nekaj mlajših je uspelo v smeri 6a+. V petek se je poznalo, da so imeli nenačrtovan dan premora in so plezali in plezali in ...

Slike:
slike dan 1
slike dan 2
slike dan 3
Slik je veliko, da bo vsak vsaj na kakšni

Ni komentarjev:

Objavite komentar